Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Ben je boven de achttien, heb je model- of acteeraspiraties, maar heb je geen acteeropleiding of -ervaring? Geen probleem. Ook dan kun je je inschrijven bij Moederannecasting. Bijvoorbeeld als volwassen model. Als een van de grotere castingbureaus van Nederland zijn we bekend bij heel fotograferend en filmend Nederland. Aanmelden als volwassen model, semi-acteur, figurant of edelfigurant is snel geregeld hier op de site. Hieronder staan de spelregels.

Inschrijven? Alleen met goede foto’s!

Bij Moederannecasting zijn we graag klip en klaar over onze manier van werken. Wil je je inschrijven als model, semi-acteur of figurant, zorg dan voor foto’s die aan deze eisen voldoen.

  • Lever minimaal vier, maximaal zeven recente portretfoto’s aan in kleur:
    • minimaal 3 foto's waarop je lacht;
    • minimaal 1 foto van je gehele lichaam;
    • eventueel een aantal foto’s met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • De foto’s moeten minimaal 1 MB en maximaal 5 MB groot zijn per foto/jpg-bestand.
  • Maak de foto’s binnen en zorg voor een effen achtergrond.

Wat doen we met jouw aanmelding als volwassen model?

Heb je het inschrijfformulier volledig ingevuld en de juiste foto’s aangeleverd? Dan bekijkt ons castingteam je aanmelding. Je krijgt in ieder geval binnen drie weken een reactie. 

Kunnen we je wél inschrijven als model, semi-acteur of (edel)figurant? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en een fotoshoot. De kosten van de shoot bedragen 25 euro. Daarbovenop hanteren we een bedrag van 25 euro aan administratiekosten. Tijdens de shoot maken we digitale foto’s die we in ons bestand opnemen. Vier ervan plaatsen we op onze website. De foto’s in ons computersysteem zijn en blijven eigendom van Moederannecasting.

Zorg voor actuele foto’s

Als een van de grotere castingbureaus van Nederland willen we graag dat onze opdrachtgevers over recent fotomateriaal kunnen beschikken. Laat daarom om het jaar nieuwe foto’s maken. Dat kan bij ons op kantoor voor 20 euro. Met recente foto’s verhoog je de kans dat je als volwassen model wordt geselecteerd, en voorkom je teleurstellingen.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam