Acteurs

Welkom bij ons castingbureau in Amsterdam, dé startpunt voor jouw zoektocht naar acteurs voor jouw project. We begrijpen dat het kiezen van de juiste acteur cruciaal is voor het succes van jouw project. Of je nu werkt aan een bedrijfsfilm, commercial, bedrijfspresentatie of een ander creatief initiatief, het vinden van de perfecte acteur kan een uitdaging zijn. Een uitdaging die we graag voor je aangaan.

Een breed Talentenbestand

Ons netwerk omvat een breed scala aan getalenteerde acteurs in verschillende leeftijdsgroepen en met diverse ervaringsniveaus. We hechten waarde aan diversiteit en hebben een uitgebreide selectie acteurs beschikbaar, variërend van zeer ervaren professionals tot ambitieuze talenten met een Hbo-opleiding.

Deskundig Advies

Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte acteur die aansluit bij jouw project. Het vinden van de juiste acteurs is onze passie. Samenwerken met ons castingbureau betekent dat je toegang hebt tot veel talent en expertise, waardoor jouw project zal slagen. Dankzij castings en ons uitgebreid klantenbestand van 0 tot 100 jaar hebben wij de beste keuzes voor jouw!

Voorstel template en stappenplan voor een boeking

In de onderstaande link vind je ons voorstel template. Een handig instrument waarmee je moeiteloos een goed voorstel kunt indienen, voorzien van alle noodzakelijke informatie. Zodra wij jouw aanvraag ontvangen via de e-mail liesbeth@moederannecasting.nl, gaan wij direct over tot actie.

Neem een kijkje achter onze schermen! Het gebeurd allemaal op ons pandje op de spiegelgracht. Hier nodigen we onze modellen en acteurs dagelijks uit, zo houden wij hun bestand altijd up-to-date!

Moederannecasting staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale acteur voor jouw project. Neem contact met ons op voor meer informatie. Samen leveren we een top productie.