Acteren in een commercial, hoe doe je dat? Kom en vind het uit. We organiseren castingworkshops voor volwassenen va 18 jaar. De workshop is alleen voor mensen die staan ingeschreven bij Moederannecasting.

We willen iedereen graag de mogelijkheid geven om zich voor te bereiden op een casting, zodat je weet wat je kunt verwachten als je wordt uitgenodigd voor een "echte casting".

De workshop is dus gespecialiseerd op reclame acteren. Er worden wat foto's gemaakt om je gegevens up to date te maken en acteeropdrachten gedaan voor de camera. Zo leren wij jou ook beter kennen en weten we wat voor opdrachten het beste bij je passen.

De workshop duurt 2 uur. De kosten zijn 40 euro en dienen contant betaald te worden bij aanvang van de workshop. Er is per workshop ruimte voor minimaal 6 en maximaal 8 mensen.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hiervoor op te geven. Vermeld hierbij duidelijk naam en achternaam, leeftijd en eventuele acteerervaring tot op heden. Je ontvangt van ons dan een uitnodiging voor de workshop, wanneer deze plaats vind en verdere info.

Let op, je kan jezelf alleen aanmelden als je al bij ons in het bestand staat!

De volgende workshop staat gepland op: Maandag 11-12-2017 van 16.00 tot 18.00 uur.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam