Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Is je kind tussen de vier en zeventien jaar? Schrijf hem of haar in bij hét kindermodellenbureau van Nederland: Moederannecasting. Voor veel fotografen en regisseurs zijn we het eerste aanspreekpunt als zij een kindmodel zoeken voor hun fotografie- of filmopdrachten. Wil je jouw kind ook als model aanmelden bij het kindermodellenbureau van Nederland? Dat kan eenvoudig op deze site. Lees wel eerst de regels hieronder door.

Jouw kind aanmelden als kindermodel? Dit moet je weten

Het castingteam van Moederannecasting houdt van helderheid. Daarom hanteren we een aantal spelregels bij de inschrijving van je kind tussen de vier en zeventien jaar.

  • We vragen je om minimaal vier, maximaal zeven recente portretfoto’s in kleur aan te leveren:
    • minimaal 3 foto's waar je kind lachend op staat;
    • minimaal 1 foto van top tot teen;
    • eventueel een aantal foto’s met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • De foto’s moeten minimaal 1 MB en maximaal 5 MB groot zijn per foto/jpg-bestand.
  • Maak de foto’s binnenshuis tegen een effen achtergrond.

Wat we doen na de aanmelding van je kind

Heb je het inschrijfformulier volledig ingevuld en goede foto’s van je kind aangeleverd? Dan bekijkt ons castingteam je aanmelding. Je krijgt in ieder geval binnen drie weken een reactie. 

Gaan we wél over tot inschrijving van jouw kind als model, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een fotoshoot. De kosten hiervan zijn 30 euro. Tijdens de shoot van een nieuw kindermodel maken we digitale foto’s die we in ons bestand opnemen. Vier ervan plaatsen we op onze website. De foto’s in ons computersysteem zijn eigendom van Moederannecasting.

Laat je kind ieder halfjaar opnieuw fotograferen

Als het kindermodellenbureau van Nederland hebben we een naam hoog te houden. Daarom houden we alle foto’s graag up-to-date. We vragen je dan ook om ieder halfjaar een volledige update van de foto's en gegevens te mailen aan updatesThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je kan ook op ons kantoor nieuwe foto’s van je kind laten maken. De kosten hiervan bedragen 20 euro. Met recente foto’s verhoog je de kans dat jouw kind als kindermodel wordt geselecteerd. Kindmodellen waarvan de foto’s niet regelmatig geüpdatet worden, kunnen we zonder overleg uitschrijven.

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam