Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Hierbij een aantal leuke workshops/opleidingen voor jong en oud die wij aanbevelen.

Jong en oud

De Trap: Theaterschool De Trap is een opleidingsinstituut dat het begrip parttime onderwijs naar een hoog niveau tilt. Je kunt er een 4-jarige toneel acteer- of regieopleiding doen, een opleiding acteren voor de camera en een opleiding voor trainingsacteren. Daarnaast biedt De Trap ook kortere leertrajecten aan. 
Contact: +31 (0)20 673 0234 // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

faaam: faaam verzorgt een speciaal ontwikkelde vooropleiding. Vooral bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op acteren. De vooropleiding is ook zeer geschikt voor talenten die zich willen voorbereiden op de toelatingsprocedure van de reguliere dagopleiding, de particuliere weekendopleiding of andere opleidingen. 
Contact: +31 (0) 6 23 99 99 67 // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Toneelmeester: Theaterschool De Toneelmeester verzorgt acteerlessen voor talentvolle jongeren die geïnteresseerd zijn in een professionele acteercarrière, maar ook voor de betere amateurs of semiprofessionele acteurs zijn er toegesneden acteerworkshops. Talentontwikkeling voor jong en oud staat centraal. 
Contact: +31 (0) 6 51 17 74 50

Mounira MansourHeb jij je altijd al afgevraagd of acteren iets voor jou is? Zou jij jezelf wel op het grote doek willen zien? Maar waar moet je dan beginnen? Kun je ook actrice of acteur worden als je geen opleiding hebt? Hoe gaat een auditie in z’n werk? En hoe kom je in een commercial of tv-serie? Mounira bekend van SpangaS, #Forever en Life is Beautiful RTL4 geeft al meer dan 10 jaar les. 
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool: De Amsterdamse Jeugdtheaterschool is de toneelschool voor jongeren waar persoonlijke aandacht, leskwaliteit & spelplezier voorop staan. De docenten bereiden je met plezier voor op het kunstenaarschap. Met een breed aanbod aan lessen, kleine klassen met aandacht voor iedereen en al bijna 30 jaar ervaring.
Contact: +31 (0)20 489 6290 // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jeugdtheaterschool Tij: Al ruim 15 een begrip op IJburg. Bij Jeugdtheaterschool Tij kun je terecht voor toneel, dans, zang, muziek, musical en film en natuurlijk voor heel veel plezier in samenspel. 
Contact: +31 (0)20 416 0701 // This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam