Hét castingbureau in Amsterdam

Moederannecasting is hét castingbureau in Amsterdam voor professionele acteurs en modellen. We zijn gespecialiseerd in het casten van talenten voor commercials, (bedrijfs)films of video’s, fotoshoots, reclame en publiciteitsstunts. Natuurlijk kan je ook bij Moederannecasting terecht voor alle andere projecten waarvoor je acteurs of modellen wilt casten. Kinderen, volwassenen of hele gezinnen? Voor alle opties moet je bij Moederannecasting zijn!

Casting van professionele acteurs en modellen

Casting – de mogelijkheden

Acteurs

Ben je op zoek naar een acteur voor online content, tv, videoproducties of film? Bij Moederannecasting hebben we een groot netwerk van getalenteerde acteurs in verschillende leeftijdscategorieën en ervaringsniveaus. Wij hebben veel ervaring met het casten van acteurs voor videoproducties, zoals commercials, promotievideo’s en (bedrijfs)films. Ons netwerk van getalenteerde acteurs en modellen is beschikbaar voor alle soorten opdrachten.

Casting van acteurs en modellen in Amsterdam
Live casting in Amsterdam vanuit eigen studio

Modellen

Of je nu op zoek bent naar een model voor een fotoshoot, fotografie voor een reclamecampagne of een edelfigurant, ons castingbureau heeft een groot aanbod aan getalenteerde modellen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Stuk voor stuk professionele modellen die beschikbaar zijn voor verschillende soorten commerciële opdrachten.

Kindermodellen en Kinderacteurs

Het casten van kindermodellen en kinderacteurs is een vak apart en al jaren een van onze specialiteiten. Ons bureau heeft een groot bestand van getalenteerde kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, van baby tot tiener. Ook voor casting van een authentiek gezin of familie kun je bij ons terecht.

Casting kinderen, kindermodellen voor commercials

PresentatOR CASTEN

Als je op zoek bent naar een presentator voor een evenement, televisieprogramma of bedrijfspresentatie, dan kunnen wij je ook van dienst zijn. Ons netwerk van presentatoren biedt een ruime keuze aan presentatietalenten die passen bij jouw specifieke opdracht.

Live casting

We hebben een eigen studio voor live audities waar we de modellen ook persoonlijk ontmoeten en fotograferen bij inschrijving. Zo leren we ze echt kennen en kunnen we ze met de juiste opdrachtgevers matchen. Dit biedt de unieke kans om direct te zien hoe een acteur of model zich voor de camera gedraagt. Het geeft ons de mogelijkheid om je opdracht op een creatieve manier uit te werken en de perfecte match te vinden tussen acteur/model en opdracht.

Meer weten over casting?

Ben je geïnteresseerd in onze castingdiensten en wil je meer informatie? Neem dan alvast een kijkje in ons bestand of maak een afspraak voor een kopje koffie!