Hét castingbureau in Amsterdam

Moederannecasting is hét castingbureau in Amsterdam voor professionele acteurs en modellen. We zijn is gespecialiseerd in het casten van talenten voor commercials, (bedrijfs)films of video’s, fotoshoots, reclame en publiciteitsstunts. Natuurlijk kan je ook bij moederannecasting terecht voor alle andere projecten waarvoor je acteurs of modellen wilt casten. Kinderen, volwassenen of hele gezinnen? Voor de meeste keuze moet je bij moederannecasting zijn!

Casting van professionele acteurs en modellen

Casting – de mogelijkheden

Acteurs

Ben je op zoek naar een acteur voor een film, televisieprogramma of theaterproductie? Bij moederannecasting hebben we een groot netwerk van getalenteerde acteurs in verschillende leeftijdscategorieën en ervaringsniveaus. Wij hebben ook ervaring met het casten van acteurs voor videoproducties, zoals (bedrijfs)films, commercials en promotievideo’s. Ons netwerk van getalenteerde acteurs en modellen is beschikbaar voor alle soorten video-opdrachten.

Casting van acteurs en modellen in Amsterdam
Modellen voor fotoshoot, fotografie of campagne

Modellen

Of je nu op zoek bent naar een model voor een fotoshoot, fotografie voor een reclamecampagne of een edelfigurant, ons castingbureau heeft een groot aanbod aan getalenteerde modellen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Stuk voor stuk professionele modellen die beschikbaar zijn voor verschillende soorten commerciële opdrachten.

Kindermodellen en Kinderacteurs

Het casten van kindermodellen en kinderacteurs is ene vak apart en al jaren een van onze specialiteiten. Ons bureau heeft een groot netwerk van getalenteerde kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, van baby tot tiener. Ook voor casting van een authentiek gezin of familie kun je bij ons terecht.

Casting van kindermodellen en kinderacteurs in Amsterdam

PresentatOR CASTEN

Als je op zoek bent naar een presentator voor een evenement, televisieprogramma of bedrijfspresentatie, dan kunnen wij je ook van dienst zijn. Ons netwerk van presentatoren biedt een ruime keuze aan presentatietalenten die passen bij jouw specifieke opdracht.

Live casting

We hebben een eigen studio voor live audities waar we de modellen persoonlijk ontmoeten, fotograferen en live casten bij inschrijving zodat we ze leren kennen en ze met de juiste opdrachtgevers kunnen matchen. Dit biedt een unieke kans om direct te zien hoe een acteur of model zich voor de camera gedraagt. Het geeft ons de mogelijkheid om je opdracht op een creatieve manier uit te werken en de perfecte match te vinden tussen acteur/model en opdracht.

Meer weten over casting?

Ben je geïnteresseerd in onze castingdiensten en wil je meer informatie? Neem dan alvast een kijkje in ons bestand of maak een afspraak voor een kopje koffie!