Live casting

Welkom op onze Live Casting-pagina. Bij ons staat het vinden van de perfecte match tussen talent en opdrachtgevers centraal. Tijdens de live audities kan je jouw toekomstige acteurs, modellen en presentatoren in hun element voor de camera zien, wat van essentieel belang is voor het maken van weloverwogen keuzes.

Wat live casting zo uniek maakt? Wij hechten waarde aan het leren kennen van de personen achter de portfolio’s. Een live casting biedt de mogelijkheid om hun persoonlijkheid en energie over te brengen, iets wat op papier moeilijk tot uiting komt. Wanneer je besluit te kiezen voor live casting voor jouw productie, krijg je een helder beeld van het talent en hoe goed de talent aansluit bij jouw project en verwachtingen. Geen onzekerheid. Het is alsof je een voorproefje krijgt van wat er mogelijk is en wie de perfectie match is nog voordat de opnames beginnen.

Deskundig Advies

Ons ervaren team staat klaar om advies te geven en ondersteuning te bieden tijdens de live casting. We beschikken over professionele castingdirectors die het beste uit de acteurs/cast kunnen halen. Dit stelt ons in staat om op een diepgaand niveau te begrijpen wie voor de camera staat en de perfecte match te vinden voor jouw project.

Bovendien hebben we een eigen studio in ons pand aan de Spiegelgracht en maken we gebruik van hoogwaardige opnameapparatuur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om op afstand live mee te kijken.

De video

Bekijk onze video over de live casting voor meer informatie!

Moederannecasting staat klaar om je te helpen bij een live casting voor jouw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.