Live casting

Welkom op onze Live Casting-pagina. Wij hechten veel waarde aan het vinden van de perfecte match tussen talent en opdrachtgevers.

Tijdens de live audities kun je jouw toekomstige acteurs, modellen en presentatoren in actie zien voor de camera, wat van cruciaal belang is voor het maken van goed doordachte keuzes. Dit biedt dan ook de ideale oplossing voor het creëren van de perfecte opdracht..

Wat maakt live casting zo uniek?

  • Kennismaking met de personen achter de portfolio’s: We hechten waarde aan het leren kennen van de personen achter de portfolio’s.
  • Overbrengen van persoonlijkheid en energie: Een live casting biedt de mogelijkheid om hun persoonlijkheid en energie over te brengen, iets wat op papier moeilijk tot uiting komt.
  • Helder beeld van het talent: Bij het kiezen voor live casting voor jouw productie krijg je een helder beeld van het talent en hoe goed dit talent aansluit bij jouw project en verwachtingen.
  • Vermindering van onzekerheid: Live casting zorgt voor een stuk minder onzekerheid voor zowel klant als model.
  • Voorproefje van mogelijkheden: Het is alsof je een voorproefje krijgt van wat er mogelijk is en wie de perfecte match is nog voordat de opnames beginnen.

Deskundig Advies

Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om advies te geven en ondersteuning te bieden tijdens de live casting. Met professionele castingdirectors die het beste uit de acteurs en cast kunnen halen, kunnen we een diepgaand begrip krijgen van wie er voor de camera staat en de perfecte match vinden voor jouw project.

Bovendien beschikken we over een eigen studio op onze locatie aan de Spiegelgracht en maken we gebruik van hoogwaardige opnameapparatuur. We bieden ook de mogelijkheid om op afstand live mee te kijken.

Sneak peek

Bekijk onze video voor meer informatie en een kijkje achter de schermen!

Moederannecasting staat klaar om je te helpen bij een live casting voor jouw project. Samen kunnen we toffe nieuwe klussen binnen halen! Neem contact met ons op voor meer informatie.