Modellen

Welkom bij ons castingbureau in Amsterdam, dé plek waar jouw zoektocht met het casten van een model voor jouw project begint. Of je nu op zoek bent naar ervaren modellen met een indrukwekkend portfolio of frisse nieuwe gezichten vol potentieel, ons uitgebreide aanbod van getalenteerde (casting)modellen staat tot jouw beschikking bij het casten van een model. Bij ons castingbureau begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom hebben we een divers scala aan individuen beschikbaar.

Een uitgebreid talentenbestand

Ons castingbureau beschikt over een uitgebreid talentenbestand dat zorgvuldig is samengesteld om aan de diverse eisen van onze klanten te voldoen. We hebben modellen van verschillende leeftijden, etnische achtergronden, lichaamstypes en specialisaties. Of je nu op zoek bent naar fashion modellen, fitness modellen, commercial modellen, acteurs, of modellen met specifieke vaardigheden zoals dansen of acrobatiek, wij hebben de juiste persoon voor jouw project. Onze talenten zijn beschikbaar voor zowel korte als langdurige opdrachten en kunnen nationaal en internationaal ingezet worden.

Deskundig advies

Ons team van castingdirectors staat klaar om jou te begeleiden bij het vinden van het ideale model dat aansluit bij jouw visie en doelstellingen. We begrijpen dat elk project zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt, en we zijn hier om jou te ondersteunen en te zorgen voor een vlotte en succesvolle castingervaring. Wij helpen jou met het vinden van de perfecte modellen voor jou productie.

Voorstel template en stappenplan voor een boeking

In de onderstaande link vind je ons voorstel template. Een handig instrument waarmee je moeiteloos een goed voorstel kunt indienen, voorzien van alle noodzakelijke informatie. Zodra wij jouw aanvraag ontvangen via de e-mail liesbeth@moederannecasting.nl, gaan wij direct over tot actie.

Moederannecasting staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale talenten voor jouw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.