Modellen


Welkom bij ons castingbureau in Amsterdam, dé startplek voor het vinden van het perfecte model voor jouw project. Of je nu op zoek bent naar ervaren modellen met een indrukwekkend portfolio of naar frisse, veelbelovende nieuwe gezichten, ons uitgebreide assortiment getalenteerde (casting)modellen staat tot jouw beschikking. Bij ons castingbureau begrijpen we dat elk project uniek is, daarom bieden we een divers scala aan individuen aan om uit te kiezen bij het selecteren van een model.

Een uitgebreid talentenbestand

Ons castingbureau beschikt over een uitgebreid talentenbestand dat zorgvuldig is samengesteld om aan de diverse eisen van onze klanten te voldoen. We vertegenwoordigen modellen van verschillende leeftijden, etnische achtergronden, lichaamstypes en specialisaties. Of je nu op zoek bent naar fashion modellen, fitness modellen, commercial modellen, professionele modellen, of aspirerende modellen met specifieke vaardigheden zoals dansen of acrobatiek, wij hebben de geschikte persoon voor jouw project. Onze talenten zijn beschikbaar voor zowel korte als langdurige opdrachten, en ze kunnen nationaal en internationaal ingezet worden.

Deskundig advies

Ons team van castingdirectors staat paraat om jou te begeleiden bij het vinden van het ideale model dat naadloos aansluit bij jouw visie en doelstellingen. We erkennen dat elk project zijn eigen unieke uitdagingen met zich meebrengt, en we zijn hier om je te ondersteunen en een soepele en succesvolle castingervaring te bieden. Wij assisteren je graag bij het vinden van de perfecte modellen voor jouw productie.

Voorstel template en stappenplan voor een boeking

In de onderstaande link vind je ons voorstel template. Een handig instrument waarmee je moeiteloos een goed voorstel kunt indienen, voorzien van alle noodzakelijke informatie. Zodra wij jouw aanvraag ontvangen via de e-mail liesbeth@moederannecasting.nl Wij gaan gelijk over tot actie!

Moederannecasting staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale talenten voor jouw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.