Veel gestelde vragen modellen

Graag beantwoorden je veel gestelde vragen, omdat we graag 100% transparantie willen bieden. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op! https://www.moederannecasting.nl/over-ons/contact-en-locatie/

Q: Hoe kan ik mezelf/mijn kind inschrijven bij Moederannecasting?
A
: Hier hebben wij een heel handig stappenplan voor gemaakt. Klik op de link om deze te downloaden.

Q: Hoe lang en hoe vaak mag mijn kind op set aanwezig zijn?
A
: Via deze link vind je alle informatie m.b.t. arbeid door kinderen. Natuurlijk denken wij graag met je mee!
 
Q: Hoe vaak moet ik mijn foto’s en gegevens updaten?
A
: Volwassenen dienen bij voorkeur minstens één keer per jaar, of meteen zodra ze wijzigingen aanbrengen in hun uiterlijk, zoals bijvoorbeeld een nieuw kapsel en het laten groeien van een baard of snor enzovoort.
Kinderen: Onder de 4 jaar het liefst eens in de 4 maanden en voor kinderen vanaf 4 jaar eens in de 6 maanden. Ben je een tiener met een beugel? Vergeet dan niet dit ook aan te geven. Een update verstuur je heel gemakkelijk via deze link.
 

Q: Wat is het verschil tussen een modellenbureau en een castingbureau?
A
: Een modellenbureau schrijft over het algemeen alleen mensen in die aan bepaalde uiterlijke kenmerken voldoen, denk hierbij aan leeftijd, lengte, kledingmaat, etc. Zij werken vooral samen met modemerken. Wij zijn een castingbureau, de mensen die wij inschrijven hoeven niet aan bepaalde kenmerken te voldoen. Wij leveren voornamelijk mensen voor commerciële klussen zoals tv commercials, online video’s en bedrijfsvideo’s en fotoshoots voor diverse merken.

Q: Hoe weet ik of een castingbureau betrouwbaar is?
A
: Moederannecasting bestaat al sinds 1978. Al deze jaren zijn wij professioneel in de markt aanwezig en zorgen wij voor de juiste match tussen onze acteurs/modellen en onze opdrachtgevers. Wij durven onszelf in onze branche als één van de betrouwbaarste en meest volledige castingbureaus van Nederland te noemen. Hieronder vindt u een checklist met daarin de belangrijkste punten m.b.t. betrouwbaarheid.

Q: Ik sta ingeschreven, hoe gaat het nu verder?
A
: Als je van ons bevestigd hebt gekregen dat jij of je zoon/dochter bij ons is ingeschreven dan sta jij of je zoon/dochter in ons bestand. Hoe gaat het nu verder en wat kan je verwachten? In het document hieronder vind je de belangrijkste punten.

Q: Wat is een boeking en hoe werkt het?
A
: In het document hieronder vind je de belangrijkste punten.

Q: Hoe werkt een live casting?
A
: In het document hieronder vind je de belangrijkste punten.