Moederannecasting geeft workshops!

Acteren in een commercial, hoe doe je dat? Kom en vind het uit. Elke maand organiseren wij castingworkshops voor kinderen tussen de 7-17 jaar. De workshop is alleen voor kinderen die staan ingeschreven bij Moederannecasting.

We willen de kinderen graag de mogelijkheid geven om zich voor te bereiden op een casting, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten als ze worden uitgenodigd voor een "echte casting". De workshop is dus gespecialiseerd op reclame acteren. Er worden een paar foto's gemaakt ter update van het bestand en acteeropdrachten gedaan voor de camera. Zo leren wij de kinderen ook kennen en weten we wat ze kunnen als we leuke opdrachten binnenkrijgen voor hun leeftijd.

De workshop duurt 2 uur, na schooltijd. De kosten zijn 30 euro en dienen contant betaald te worden bij aanvang van de workshop. Er is per workshop ruimte voor minimaal 8 en maximaal 10 kinderen. (5 meiden en 5 jongens)

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding "workshop"om je kind hiervoor op te geven. Geef in de mail aan, naam  van je zoon/dochter, leeftijd en eventuele acteerervaring tot op heden. Jullie ontvangen van ons dan een uitnodiging voor de workshop, wanneer deze plaats vindt en verdere info.

Hieronder kun je de eerst volgende workshops/data vinden:

Maandag 27- nov  van 16.00 tot 18.00 uur  (VOL)

Maandag 29 januari van 16.00 tot 18.00 uur. 

 

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam