Deze website maakt gebruik van cookies, met als doel het goed functioneren van de website en het verzamelen van anonieme statistische gegevens. Meer informatie in de Privacy Voorwaarden.

Deze melding verbergen

Moederannecasting geeft workshops!

Acteren in een commercial, hoe doe je dat?

Wij organiseren castingworkshops voor kinderen tussen de 7-17 jaar. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij Moederannecasting om de workshop te volgen. De workshop gaat over reclame acteren. Tijdens de workshop worden er leuke acteeropdrachten uitgevoerd voor de camera, krijg je tips en tricks en nuttige ontspanningsoefeningen mee.

We willen de kinderen graag de mogelijkheid geven om zich voor te bereiden op een casting, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten als ze worden uitgenodigd voor een "echte casting".  

De workshop duurt 2 uur, na schooltijd. Er is per workshop ruimte voor 10 kinderen. 

De kosten zijn 30 euro en dienen contant betaald te worden bij aanvang van de workshop. 

Informatie over de acteercoach.

Robin Zijlstra is  38 jaar en zangdocent, zanger, acteur, presentator, hij woon in Amsterdam met zijn vrouw en twee dochters Nova (6) en Charlie (1). 
Je zou hem kunnen kennen van televisieprogramma’s als Idols en Goede Tijden Slechte Tijden. 

Daarnaast steekt hij tijd in zijn eigen onderneming, en is het  bezig met het produceren van films voor bedrijven ook bedenkt hij formats voor televisie en social media.

Op woensdagavond en vrijdag overdag geeft  hij  zanglessen bij het Muziekpakhuis in Amsterdam hij treed wekelijks op in Restaurant Leuk.

" Het geven van casting workshops is geweldig om te doen. Voor mij zijn alle leeftijden leuk om mee te werken en om ervaring mee te delen. Tijdens de workshops die ik geef kan ik je laten zien hoe het is om auditie te doen, je vertellen hoe je overkomt, een scene laten spelen, een scene of rol laten bedenken. Maar ik kan je ook helpen met je houding, ademhalingstechnieken en vooral het beste uit jezelf halen waar je ook buiten de workshops om veel aan zal hebben "

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding "workshop"om je kind hiervoor op te geven. Geef in de mail aan, naam  van je zoon/dochter, leeftijd en eventuele acteerervaring tot op heden. Jullie ontvangen van ons dan een uitnodiging voor de workshop, wanneer deze plaats vindt en verdere info.

Hieronder kun je de eerst volgende workshops/data vinden:

Vrijdag 8 juni  2018 van 16.00 uur tot 18.00 uur

 

 

Website vormgeving en bouw door Zuurstof - Bureau voor marketing en communicatie - Amsterdam